Gå til hovedinnhold

En trakturlue

Da tar jeg helg med en strikket traktorlue :)
Den er strikket i drops ekstra fin merinoull. Mønsteret av traktoren fant jeg på internett, og ellers er oppskriften min egen ;)
Den er strikket til en kjekk 3 åring ;)


Ønsker alle en super helg!!

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Så kul lue!
God helg,
klem :O)
Unknown sa…
Så stilig :) God helg!
Anonym sa…
så stilig lue!
Gjetter du har en stykk fornøyd treåring nå :D
Anonym sa…
kjempekul!! :) Du hvilket brunt ullgarn er det jeg vant på "gi borten" din? Lene
Det er vel rett før du får oppdrag fra Moods og Norway :) kjempeflott, som alt det andre du lager. Fine AJ sider, kul anorakk, flott babyteppe og ikke minst alle regnbuesokkene. Flink er du :)
Klem;)
Bente sa…
Kjempekul lue! Tipper 3-åringen er storfornøyd med den. :)
Som du spurte om hos meg: Epleknappene er kjøpt på Etsy.com, i butikken til DragonflyWorkshopYi. Hun har mange fine knapper! Strykemerkene kjøpte jeg for et par år siden på Stoff & Stil.
God søndag!
Bundingen sa…
Artig traktorlue!

Tusen takk for det spennende garnet jeg vant på Gi-borten din!

Ønsker deg ei ny, fin uke!

Klem fra Ingunn
Bodil sa…
Den vil eg tru vart populær :)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!