Gå til hovedinnhold

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....

Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....Og her noen nærbilder...

Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

Kommentarer

Kjempeflott skjørt Anette :)Gleder meg til å se jakken også :)
StrikkeGanga sa…
Så flott skjørt! Har hatt lyst å strikke skjørt til meg selv i hele vinter, men ikke kommet så langt. Kanskje det blir til høsten igjen =)
Bente Mong sa…
multikunstneren slår til igjen...
Torill sa…
Kjempefint skjørt! Skjørtet i oppskriften ser ut som det er litt vidt nede, mens ditt ser litt smalere ut. (Slik jeg også ville hatt det.) Har du redusert noen masker nederst, eller har du fulgt oppskriften slik den er?

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Dortegenser

Ja nå har det blitt enda et plagg til meg selv... denne gangen en dortegenser :) Samme garnet som på jakken jeg nettopp strikket - hadde så mye igjen at det nok kan bli enda en genser til...

Den er allerede tatt i bruk, så derfor er den litt "formete"... Myk og god - og ikke minst VARM!