Gå til hovedinnhold

Tre jentekort / konfirmantkort

Jeg har laget noen kort denne helgen også ;)
Det er travle tider, så utenom det som lages som DT-oppdrag, så er det lite tid til andre papirkreativiteter... Men, innimellom så blir det jo litt :)

Tre jentekort denne gangen. Kanskje til en konfirmant?
Alle motivene er fargelagte med Promarkers. Har lest nøye på tutorialen som Maya kom med, så nå blir det fargelegging på en litt anderledes måte enn det som er gjort her... Greit å ha noen malte motiv liggende :)

Alle tre kortene har samme oppsett, og er liftet fra Ullpurka - ta en titt i bloggen hennes, hun lager de mest fantastiske kort!!!

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Fine! :O)
Klem fredrikke
Lenas kort sa…
Kjempe flotte krort,Anette :-) Ha en fin søndag :-)
Jeg ser at du liker å bruke ProMarkers. Dersom du trenger flere så bør du ta en titt i bloggen min. Jeg har en liten reklame for Joanna Sheen i UK. Billigere tusjer får du ikke tak i. Hva sier du til ca 15-16 kr pr tusj, avhengig av kursen? Link finner du hos meg. Fine kort du har laget også. Klem...Mona
Alhana sa…
3 skjønne kort, nydelige farger og flott fargelegging.
Mona sa…
Kjempefine jentekort. Og flink er du å fargelagge også! Lekre farger!!

Malen på boksene til de små kortene har jeg funnet her:
http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/pizzabox/

Kortene er 10x10 cm.

Ha en strååålende uke!
Klem Mona :-)
Pretty and sweet, thanks for sharing!

Hey, I have a giveaway here, please come join in the fun!
http://pixiedustpaperie.blogspot.com/2011/01/my-wish-layout-by-jessy-christopher.html

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)