Gå til hovedinnhold

Utfordring #10

Her er mitt bidrag til Art Pieces utfordring #10. Det ble en digital atc denne gangen også. Temaet denne gangen var: Dette klarer jeg meg ikke uten. Så jeg har laget en atc med tittel: Sjelevenn. Hjertet symboliserer kjærligheten til sjelevennen min :)
Har brukt elementer fra G. Storeide.

Kommentarer

Så nydelig!
Det ser jo ikke ut som en digi heller. :-D

Fint at du rakk det, men husk at du har hele tirsdagen også selv om vi har lagt ut en ny utfordring. De overlapper hverandre. :)

Takk for at du deltar.

Klem, Lise

PS: (Det kom ikke noe i posten i dag, kanskje imorgen) :-D
Gry-Heidi sa…
Denne var kjempeflott, Anette !!
Takk for at du deltar :)

Klem, Gry-Heidi
salvie sa…
Veldig søt atc du har laga:)
Pia sa…
Flot atc kort, ja gode venner er guld værd
Benedicte sa…
Utrolig enkel og vakker. Ser ikke digi ut i det hele tatt. *imponert*

Klem
Supert at du rakk det! Den var nydelig!

Takk for at du deltar!


Klem, Gro
Sandy sa…
Wow this is gorgeous.
Lovely.

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.