Gå til hovedinnhold

Utfordring #10

Her er mitt bidrag til Art Pieces utfordring #10. Det ble en digital atc denne gangen også. Temaet denne gangen var: Dette klarer jeg meg ikke uten. Så jeg har laget en atc med tittel: Sjelevenn. Hjertet symboliserer kjærligheten til sjelevennen min :)
Har brukt elementer fra G. Storeide.

Kommentarer

Så nydelig!
Det ser jo ikke ut som en digi heller. :-D

Fint at du rakk det, men husk at du har hele tirsdagen også selv om vi har lagt ut en ny utfordring. De overlapper hverandre. :)

Takk for at du deltar.

Klem, Lise

PS: (Det kom ikke noe i posten i dag, kanskje imorgen) :-D
Gry-Heidi sa…
Denne var kjempeflott, Anette !!
Takk for at du deltar :)

Klem, Gry-Heidi
salvie sa…
Veldig søt atc du har laga:)
Pia sa…
Flot atc kort, ja gode venner er guld værd
Benedicte sa…
Utrolig enkel og vakker. Ser ikke digi ut i det hele tatt. *imponert*

Klem
Supert at du rakk det! Den var nydelig!

Takk for at du deltar!


Klem, Gro
Sandy sa…
Wow this is gorgeous.
Lovely.

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.