Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret!

Nå har vi lagt ut en ny utfordring på Scrappekammeret. Denne gangen er det en spennende utfordring syns jeg - nemlig metalltape og/eller steampunk!!
Og jeg har laget "Anettes ferdigboks" som er en pyntet medium pizzaeske. Boksen blir brukt til å ha med på treff, for å frakte hjem igjen og oppbevare ferdige kort og LO'er som jeg lager. Tidligere oppbevarte jeg dem bare blant resten av utstyret - og da kan de gjerne få litt slitte hjørner eller en brett... men det slipper jeg nå som boksen oppbevarer dem - og så vet jeg hvor de er!!!
Og her er mitt DT-bidrag:
Jeg har festet mange ulike "ting" på boksen før den er dekket med metalltape og så malt med svart akrylmaling :)
Her er baksiden:
Og her er noen detaljer.
Har blant annet laget to hjerter, hvor det i det ene står en T - som er forbokstaven til mannen min, og i det andre står en M og en C, som er barna mine sine forbokstaver.
Kom igjen - lag noe kjekt til utfordringen vår!!!
Gleder meg til å se bidragene deres!

Kommentarer

anne marie sa…
Skikkelig kult,rett og slett!
Audhild sa…
Veldig fin ble den og det er en veldig god ide! :-)
Bodil sa…
Så flott den ble og for en genial idè.
God helg, klem :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.