Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret!

Nå har vi lagt ut en ny utfordring på Scrappekammeret. Denne gangen er det en spennende utfordring syns jeg - nemlig metalltape og/eller steampunk!!
Og jeg har laget "Anettes ferdigboks" som er en pyntet medium pizzaeske. Boksen blir brukt til å ha med på treff, for å frakte hjem igjen og oppbevare ferdige kort og LO'er som jeg lager. Tidligere oppbevarte jeg dem bare blant resten av utstyret - og da kan de gjerne få litt slitte hjørner eller en brett... men det slipper jeg nå som boksen oppbevarer dem - og så vet jeg hvor de er!!!
Og her er mitt DT-bidrag:
Jeg har festet mange ulike "ting" på boksen før den er dekket med metalltape og så malt med svart akrylmaling :)
Her er baksiden:
Og her er noen detaljer.
Har blant annet laget to hjerter, hvor det i det ene står en T - som er forbokstaven til mannen min, og i det andre står en M og en C, som er barna mine sine forbokstaver.
Kom igjen - lag noe kjekt til utfordringen vår!!!
Gleder meg til å se bidragene deres!

Kommentarer

anne marie sa…
Skikkelig kult,rett og slett!
Audhild sa…
Veldig fin ble den og det er en veldig god ide! :-)
Bodil sa…
Så flott den ble og for en genial idè.
God helg, klem :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)