Gå til hovedinnhold

En brun og turkis Arne & Carlos lue

Jeg har prøvd meg på noe nytt.... har aldri strikket skikkelig mønsterstrikk før - og her er en virkelig utfordring..... Har strikket denne brune og turkise Arne & Carlos lua. Syns fargene ble veldig fine - og en nydelig lue å ha på :) Den er strikket i Freestyle.
Lua er en baggylue - og sitter veldig fint på hodet :)
Var litt vanskelig å ta bilde - skal se om jeg får tatt et bilde på en modell :)
Jeg leverer denne lua til utfordringen hos Pinnekroken - Prøv noe nytt!

Kommentarer

Bundingen sa…
Fin lue i lekre farger! Mønsterborden er faktisk den samme som på vottene jeg strikker. Lykke til med utfordringen!
Cathrin sa…
Kjempeflott lue, likte farvene veldig godt. Hadde jeg kunnet strikke, så skulle jeg prøvd meg på en slik. Men holder meg til heklingen jeg, da slipper det å bli så mye frustrasjon ute å går. ;o)
Signe sa…
Nydelig!! Velkommen med i utfordringen vår og lykke til :-))

Signe
-Pinnekroken-
Tina sa…
Kjempefine farger! :-) Moro å prøve seg på noe nytt da! :-) Du vunnet kommentar-give away i bloggen min! :-) Kjempefint om du sender meg adressen din, så skal jeg sende deg gaven! tihosen(a)gmail.com

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.