Gå til hovedinnhold

En brun og turkis Arne & Carlos lue

Jeg har prøvd meg på noe nytt.... har aldri strikket skikkelig mønsterstrikk før - og her er en virkelig utfordring..... Har strikket denne brune og turkise Arne & Carlos lua. Syns fargene ble veldig fine - og en nydelig lue å ha på :) Den er strikket i Freestyle.
Lua er en baggylue - og sitter veldig fint på hodet :)
Var litt vanskelig å ta bilde - skal se om jeg får tatt et bilde på en modell :)
Jeg leverer denne lua til utfordringen hos Pinnekroken - Prøv noe nytt!

Kommentarer

Bundingen sa…
Fin lue i lekre farger! Mønsterborden er faktisk den samme som på vottene jeg strikker. Lykke til med utfordringen!
Cathrin sa…
Kjempeflott lue, likte farvene veldig godt. Hadde jeg kunnet strikke, så skulle jeg prøvd meg på en slik. Men holder meg til heklingen jeg, da slipper det å bli så mye frustrasjon ute å går. ;o)
Signe sa…
Nydelig!! Velkommen med i utfordringen vår og lykke til :-))

Signe
-Pinnekroken-
Tina sa…
Kjempefine farger! :-) Moro å prøve seg på noe nytt da! :-) Du vunnet kommentar-give away i bloggen min! :-) Kjempefint om du sender meg adressen din, så skal jeg sende deg gaven! tihosen(a)gmail.com

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!