Gå til hovedinnhold

Lilla flettelue

Har strikket en lilla flettelue til Randi Elisabeth.
Og lua er strikket i Lima ullgarn.
Strikker gjerne en slik lue til deg også!!
Leverer denne lua som bidrag til utfordringen hos Pinnekroken - Kalendergaver og annet småstrikk: http://pinnekroken.blogspot.com/2011/11/utfordring-17-kalendergaver-og-annet.html

Kommentarer

Bundingen sa…
Lekker lue! Ser ut som størrelsen er grei også. Jeg fikk også lyst til å strikke denne. Takk for at du linka til oppskrifta, og ha en fin onsdag!
flotte lue som passer til ei flotte dame :)
Kort og Søm sa…
Denne var fin!!
Klem :O)
Elisabeth OJ sa…
Vil gjerne bestille ei lue i lilla, lik den øverste - til meg selv. Kjempelekker!!

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)