Gå til hovedinnhold

Lilla flettelue

Har strikket en lilla flettelue til Randi Elisabeth.
Og lua er strikket i Lima ullgarn.
Strikker gjerne en slik lue til deg også!!
Leverer denne lua som bidrag til utfordringen hos Pinnekroken - Kalendergaver og annet småstrikk: http://pinnekroken.blogspot.com/2011/11/utfordring-17-kalendergaver-og-annet.html

Kommentarer

Bundingen sa…
Lekker lue! Ser ut som størrelsen er grei også. Jeg fikk også lyst til å strikke denne. Takk for at du linka til oppskrifta, og ha en fin onsdag!
flotte lue som passer til ei flotte dame :)
Kort og Søm sa…
Denne var fin!!
Klem :O)
Elisabeth OJ sa…
Vil gjerne bestille ei lue i lilla, lik den øverste - til meg selv. Kjempelekker!!
Jane Brit sa…
Takk for at du deltok i utfordringen! :)

Hilsen Jane Brit
- Pinnekroken -

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!