Gå til hovedinnhold

Min aller beste venn

Det er ikke ofte jeg scrapper meg selv, men i det siste har det blitt noen - MEN, det er enda sjeldnere jeg scrapper mannen min! Og her er en LO med oss begge på ;)
Jeg leverer denne LO'en til utfordringen hos Skissedilla (13.11)

Kommentarer

Linda sa…
Så stilig! Likte oppsett knallgodt :)
Koselig bilde da, ser ut som dere har hatt en fin tur :)

ha en fin dag, klem
Audhild sa…
Nydelig fargemix og koselig bilde ja:-)
Beatemor sa…
Ikke så lett å scrappe seg selv nei, og heller ikke det å scrappe mannen sin.. Er vel alltid ungene som man bevarer minnene til... Uansett - kjekt å se bilde med begge på :-)
Nydeleg som alltid!!Ønskjer deg ei fortsatt fin veke og ei fin helg.
HegeAL sa…
Så flott at du har scrappet deg selv og mannen din!! Vi må ikke glemme å dokumentere oss selv littegrann ogås for ungenes del :-)

Takk for deltagelsen.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!