Gå til hovedinnhold

En strikket jentekjole

Jeg har laget en sommerversjon av denne kjolen som jeg nettopp strikket. Denne gangen har jeg brukt bomullsgarn, og laget korte armer, og så ble størrelsen noe bedre på denne enn på ullkjolen :) Prinsessa var veldig godt fornøyd iallfall ;) Og så er det jo bare sååå kjekt å strikke - gjør det hele tiden!

Litt vanskelig å se på bildet, men til høyre nede på kjolen har jeg laget en krusedull... Dere ser den bedre på nærbildet. Den ser litt skjev ut her, men det er fordi modeller aldri vil stå helt stille....
Mønsteret på kjolen finner du i dette innlegget mitt.

Kommentarer

-Sanna- sa…
Herlig kjole.
Jeg er virkelig imponert over deg.
Og urokråka er jo bare så skjønn !!
De deilige nevene.....
Irene sa…
Så fin den ble, og så morsomt å se alle strikkeriene dine :-)
Strikking er herlig ja. :) Så flott den ble kjolen, og deilig å ha på for ei lita tulle. Stilige konfirmasjonskort du har laget under her.

Klem, Trine :)
Så flott kjole du hadde strikket igjen. Du er en "ræser" med strikkepinnene og:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)