Gå til hovedinnhold

En strikket jentekjole

Jeg har laget en sommerversjon av denne kjolen som jeg nettopp strikket. Denne gangen har jeg brukt bomullsgarn, og laget korte armer, og så ble størrelsen noe bedre på denne enn på ullkjolen :) Prinsessa var veldig godt fornøyd iallfall ;) Og så er det jo bare sååå kjekt å strikke - gjør det hele tiden!

Litt vanskelig å se på bildet, men til høyre nede på kjolen har jeg laget en krusedull... Dere ser den bedre på nærbildet. Den ser litt skjev ut her, men det er fordi modeller aldri vil stå helt stille....
Mønsteret på kjolen finner du i dette innlegget mitt.

Kommentarer

-Sanna- sa…
Herlig kjole.
Jeg er virkelig imponert over deg.
Og urokråka er jo bare så skjønn !!
De deilige nevene.....
Irene sa…
Så fin den ble, og så morsomt å se alle strikkeriene dine :-)
Strikking er herlig ja. :) Så flott den ble kjolen, og deilig å ha på for ei lita tulle. Stilige konfirmasjonskort du har laget under her.

Klem, Trine :)
Så flott kjole du hadde strikket igjen. Du er en "ræser" med strikkepinnene og:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :) Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå.... Oppskriften er fra Garnstudio , og det er strikket i lys grå Karisma . Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også.... Og her noen nærbilder... Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)