Gå til hovedinnhold

Utfordring #23

Art Pieces har tema: Dette vil jeg gjerne lære

Og jeg vil veldig gjerne lære å spille gitar. Jeg kan to grep, og klarer å spille bittelitt, men jeg skulle gjerne klare å spille så bra at jeg kan synge til... men det krever veeeldig mye. Har prøvd... Gav opp.... hehe.... skulle ønske det var litt enklere :)Har laget en atc hvor jeg har brukt bakgrunn fra et bilde jeg fant i en avis. Syns bakgrunnen var så fin. Så har jeg limt på strenger. Det vil si at strengene er et bånd jeg hadde liggende. Båndet ligner veldig på strenger på en gitar (bortsett fra fargen, hihi).

Kommentarer

Pia sa…
wow Anette det var da en kreativ løsning af udfordringen
Gro sa…
Den var tøff. Synes det hadde vært stilig med lilla strenger på gitaren, jeg.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)