Gå til hovedinnhold

Utfordring #23

Art Pieces har tema: Dette vil jeg gjerne lære

Og jeg vil veldig gjerne lære å spille gitar. Jeg kan to grep, og klarer å spille bittelitt, men jeg skulle gjerne klare å spille så bra at jeg kan synge til... men det krever veeeldig mye. Har prøvd... Gav opp.... hehe.... skulle ønske det var litt enklere :)Har laget en atc hvor jeg har brukt bakgrunn fra et bilde jeg fant i en avis. Syns bakgrunnen var så fin. Så har jeg limt på strenger. Det vil si at strengene er et bånd jeg hadde liggende. Båndet ligner veldig på strenger på en gitar (bortsett fra fargen, hihi).

Kommentarer

Pia sa…
wow Anette det var da en kreativ løsning af udfordringen
Gro sa…
Den var tøff. Synes det hadde vært stilig med lilla strenger på gitaren, jeg.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :) Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå.... Oppskriften er fra Garnstudio , og det er strikket i lys grå Karisma . Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også.... Og her noen nærbilder... Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)