Gå til hovedinnhold

Award


Jeg har fått en award fra Gro - tuuuusen takk Gro! Jeg setter veldig pris på det, og sender den tilbake igjen til deg ;) Du fortjener den ;)

Jeg sender awarden videre til Gry-Heidi, Angella, Fredrikke, Hilde og Line. Håper dere har like flott sommervær som meg, og at dere ikke bare sitter inne og koser dere med hobbylering ;) hihi :)

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Tusen takk, det var veldig hyggelig!! :o)
her skinner solen, så deilig!!
Angella sa…
Oi... Tuusen takk Anette...Jeg blir så glad for Awards. De gir litt ekstra inspirasjon:)

Sommerklem Angella
Gry-Heidi sa…
Tuuusen takk Anette :) Det er kjempekoselig å få awarder :)

Klem, Gry-Heidi
line sa…
Tusen takk - alltid hyggelig å hente inspirasjon her :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!