Gå til hovedinnhold

Award


Jeg har fått en award fra Gro - tuuuusen takk Gro! Jeg setter veldig pris på det, og sender den tilbake igjen til deg ;) Du fortjener den ;)

Jeg sender awarden videre til Gry-Heidi, Angella, Fredrikke, Hilde og Line. Håper dere har like flott sommervær som meg, og at dere ikke bare sitter inne og koser dere med hobbylering ;) hihi :)

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Tusen takk, det var veldig hyggelig!! :o)
her skinner solen, så deilig!!
Angella sa…
Oi... Tuusen takk Anette...Jeg blir så glad for Awards. De gir litt ekstra inspirasjon:)

Sommerklem Angella
Gry-Heidi sa…
Tuuusen takk Anette :) Det er kjempekoselig å få awarder :)

Klem, Gry-Heidi
line sa…
Tusen takk - alltid hyggelig å hente inspirasjon her :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)