Gå til hovedinnhold

Award


Jeg har fått en award fra Gro - tuuuusen takk Gro! Jeg setter veldig pris på det, og sender den tilbake igjen til deg ;) Du fortjener den ;)

Jeg sender awarden videre til Gry-Heidi, Angella, Fredrikke, Hilde og Line. Håper dere har like flott sommervær som meg, og at dere ikke bare sitter inne og koser dere med hobbylering ;) hihi :)

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Tusen takk, det var veldig hyggelig!! :o)
her skinner solen, så deilig!!
Angella sa…
Oi... Tuusen takk Anette...Jeg blir så glad for Awards. De gir litt ekstra inspirasjon:)

Sommerklem Angella
Gry-Heidi sa…
Tuuusen takk Anette :) Det er kjempekoselig å få awarder :)

Klem, Gry-Heidi
line sa…
Tusen takk - alltid hyggelig å hente inspirasjon her :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!