Gå til hovedinnhold

Utfordring #14

Art Pieces sin utfordring #14 er Moasikk. Har også her laget en digital atc. Har tatt utgangspunkt i et bilde jeg tok av brudebuketten til søsteren min i fjor sommer. Har laget mosaikkbakgrunn av hele bildet. Så har jeg laget et hjerte med gjenskinn av originalbildet, slik at det som er inni hjertet ikke er mosaikk. Har også lagt tre hjerter på høyre side av atc'en (litt vanskelig å se på dette lille bildet).

Kommentarer

Gry-Heidi sa…
Herlighet så kreativ du er! Denne ble helt knall!!
Takk for at du er med oss denne uken også :)

Klem, Gry-Heidi
Beata Ewa sa…
Stilig og spesial ATC!

Takk for at du deltar!!
Så stilig, både denne og påskeatc`en.

Takk for at du deltar! :)

Klem, Lise

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)