Gå til hovedinnhold

Utfordring #14

Art Pieces sin utfordring #14 er Moasikk. Har også her laget en digital atc. Har tatt utgangspunkt i et bilde jeg tok av brudebuketten til søsteren min i fjor sommer. Har laget mosaikkbakgrunn av hele bildet. Så har jeg laget et hjerte med gjenskinn av originalbildet, slik at det som er inni hjertet ikke er mosaikk. Har også lagt tre hjerter på høyre side av atc'en (litt vanskelig å se på dette lille bildet).

Kommentarer

Gry-Heidi sa…
Herlighet så kreativ du er! Denne ble helt knall!!
Takk for at du er med oss denne uken også :)

Klem, Gry-Heidi
Beata Ewa sa…
Stilig og spesial ATC!

Takk for at du deltar!!
Så stilig, både denne og påskeatc`en.

Takk for at du deltar! :)

Klem, Lise

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!