Gå til hovedinnhold

Et bryllupskort

Her er et bryllupskort jeg har laget.
Kortet har en ekstra side inni, for å få teksten på en egen side...Kommentarer

Anonym sa…
Knallfint! Du er så flink Anette! Gleder meg til hele 3 dager med inspirasjon :)
Klem fra Odrun
Så fiiint :) Likte godt den borden du hadde stemplet og så var det snedig med teksten inni kortet og det åpne "vinduet" ;)
Rent, hvitt og vakkert, klem bente:)
Christina sa…
vakkert og rammen gjorde seg virkelig

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)