Gå til hovedinnhold

Dukkeklær

Jeg har nettopp annonsert at jeg tar en pause pga studier...
Men så har jeg ryddet litt på kameraet, og fant bilder av disse dukkeklærne som jeg ikke har fått publisert enda.
Har en liste med dukkeklær som ligger til bestilling, men får strikket litt lite nå når tida går med til studier - men her er det første settet jeg strikket.
Settet er strikket i Sisu ullgarn, og består av lue, kjole og sokker.
Oppskriften er fra heftet 1207 Sandnes dukke.
Kommentarer

Bundingen sa…
Kjempefint sett til dokka! Lykke til med utfordringa!

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

KKlem
pia iris sa…
søtt sett det der.
lykke til med studier.
klem pia
enel sa…
For et flott dokkeklessett!

Takker så mye for bidraget til Pinnekrokens maiutfordring sikksakk!

En av reglene for utfordringene våre er at bidraget må være ferdigsstilt etter at utfordringen ble lagt ut. Den kom til ganske tidlig fordi mange leverte inn bidrag de hadde laget for evigheter siden. I og med du skriver at dette var gamle bilder på kameraet ville jeg bare høre kjapt med deg om det var gamle bilder som fra før 1.mai, eller om vi er på "trygg grunn" her ;)

Vennlig hilsen Eirin
Pinnekroken

Anette sa…
Har trukket bidraget Enel.
enel sa…
Jeg så det. Det var ikke meningen å være kjip altså.

Lykke til med studier, og håper sterkt det ikke er lenge før du er i gang med pinnene igjen.

Jeg har forresten hatt god erfaring med å bruke strikking som motivasjon når studiene blir alt for kjedelige. Ala en side lest = 1 runde strikk, 1 side skrevet, kaffekopp m/ strikk osv. Mye sunnere enn sjokoladebelønning ;) (selv om det også av og til trengs...)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)