Gå til hovedinnhold

Tovede jentetøfler

Disse tøflene strikket jeg på bestilling like før jul.
De er strikket til to søsken.
Har brukt nøstebarnsull, og tovet i vaskemaskinen :)

Str. 29

Str. 33

Har strikket to blomster til hvert par, som jeg har pyntet med. Og sydd på perler i midten av blomsten. Blomstene er ikke tovet.


Kommentarer

Nydelige tøfler og så gode og varme, klem bente:)
Kort og Søm sa…
Så fine tøffler :O)
klem
Berit sa…
Nydelige tøfler, likte fargene. Her var det sikkert noen som ble glade :)
Siri sa…
De så gode og varme ut. Hvordan tover du nøstebarnull? Jeg har endel rester og tanken på at det kan toves har ikke slått meg.
Anette sa…
Tover helt vanlig Siri - i vaskemaskinen ;)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)