Gå til hovedinnhold

Monsterbukse i str.1 år

Her er en monsterbukse strikket til en liten jente. Str.1år.
Den er strikket i nøstebarnull, i lys rosa, mørk rosa og brun.


Kommentarer

Så flott bukse!! Dei er så artige desse monsterbuksene:))
Kort og Søm sa…
De er så kule disse monsterbuksne :O)
klem
Hanne sa…
Den var stilig!!
De er supertøffe disse buksene du lager :) hadde sikkert vært deilig med en sånn, men det ville nok tatt litt laaaang tid å lage he he

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)