Gå til hovedinnhold

Bilkort til gutter/menn

Ja jeg liker disse småkortene i str. 10x10 cm. Så her er det enda noen...Kommentarer

Frk. Bogstad sa…
So flotte bilkort :)
Menn likar jo at det ska vere enkelt ;)
De vare KJEMPEKULE :)liker den enkle teksten på de foruten bilene da :))) og den stiplede kanten rundt;)
Line sa…
Synes de er kjempe flotte. Liker også slike småkort. Men har et lite spørsmål, gir du dem i konvolutt? Hvis så hvor får du kjøpt slike små konvoltter?

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)