Gå til hovedinnhold

To konfirmantkort til gutt

Har laget to konfirmantkort til gutter. Sterke farger - det liker jeg :)


Og her er innsidene:

Kommentarer

Mona sa…
Kjempeflotte konf.kort. Sterke farger liker jeg også :-)

Ha en fin dag!
Klem Mona :-)
Kort og Søm sa…
Helt supert!
Den fargen likte jeg godt :O)
Klem Fredrikke
Turid sa…
Knallfine kort! Har virkelig sansen for fargene! Takk for inspirasjon. Trenger virkelig det i scrappetørken jeg er inne i :)
Ønsker deg en fin torsdagskveld.
Turid
Frisk, flott og tøfft kort:)
klem bente:)
Anonym sa…
Hærlige kort flotte sterke farger!
-Får si som Turid over her -takk for inspirasjon -har knota lenge med et "gutte-konfirmasjonskort" -får d bare ikke til!:)
Lørdagsklem fra mæ:)
Så fine kort!
Jeg har også drevet med scrappig i et par år, men det siste året har jeg ikke scrappet en ting... trenger visst noe motivasjon!! Og her inne hos deg finnes det jo :))
Anonym sa…
Så fint:)
Ha en fin mai helg:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.