Gå til hovedinnhold

Røde flettevotter

Har strikket disse røde vottene. Veldig gode og varme, selv nå når det går mot vår :) Disse er strikket i Garnstudio sitt merinoull - et garn jeg bruker veldig mye av :)
Dette er damevotter, som sitter godt på hånden ;)

Mønsteret til disse finner du her :)

Kommentarer

-Sanna- sa…
Disse var kjempeflotte, Anette.
Du er så flink !
Grethe sa…
Herlige votter!!
Digger fargen!
Kort og Søm sa…
Kjempe fine votter! :O)
Disse du begynte på på Sætra? Nydelige ble de;)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)