Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret - enkle raske guttekort

Nå har vi lagt ut en ny utfordring på Scrappekammeret! Og denne gangen er ordet: BURSDAG!! Mye som kan bidras med i den sammenheng :) Jeg har laget noen enkle og raske guttebursdagskort :)
Samme enkle oppsett og ide på alle kortene. Og supert greit å ha når guttungen plutselig skal i bursdag :)

Kommentarer

Cathrin sa…
Flotte kort, kan love at disse hadde falt i smak hos min 5-åring og kompisene hans. For nå er det Lynet for alle penga...igjen! ;o) Men helt greit egentlig, siden mamsen også koser seg med disse filmene.
Ha en fortsatt flott torsdag! :o)
Audhild sa…
Artige kort! og kjekt å ha liggende ja - motivet slår nok aldri feil... :-)
flotte guttekort:)
Ha en fin dag Anette:)
Ingrid sa…
Artige kort! Er så godt å ha sånne liggende, for plutselig dukker det opp bursdager!
Klem fra Ingrid
Kjempefine kort -fordi om de er enkle!!!
Merete
Marthe sa…
Åh for noen herlige kort! De hadde falt i smak her og :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.