Gå til hovedinnhold

Mobilvesker

Jeg har strikket noen mobilvesker :) To av dem til min søster og de andre tre som smågaver til kjekke scrappedamer ;)
Og garnet er diverse restegarn.
Her en grønn veske:)
Og her er en lilla veske hvor du kan se mobilen inni :)
Og her er veska knyttet igjen, og mobilen er inni.
Så et nærbilde av flettemønsteret :)
Og til slutt alle 5 veskene jeg strikket. Fort gjort - strikket 3 på en kveld :)
Jeg leverer disse veskene på utfordringen til Pinnekroken: http://pinnekroken.blogspot.com/2011/11/utfordring-17-kalendergaver-og-annet.html

Kommentarer

Anonym sa…
Disse var skikkelig fine! -Lua og sokkene under her og (-det flettemønsteret er flott -har prøvd -men får det ikke til:))
Ha en super helg videre:)
Klem, Tove
prismsurface sa…
One must act in painting as in life, directly.Sculpture is the best comment that a painter can make on painting.by Revathi
Jane Brit sa…
Takk for at du deltok i utfordringen! :)

Hilsen Jane Brit
- Pinnekroken -

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)