Gå til hovedinnhold

En lilla hals

Her er en lilla hals jeg har strikket. Har strikket den med et hullmønster. Den er ganske lang, slik at den kan gå to ganger rundt halsen :)

Ønsker dere alle sammen riktig flott julefeiring!!!
Vil også si at vi har publisert en ny utfordring på Scrappekammeret! Denne gangen heter utfordringen "I siste liten..." her kan du levere kjekke bidrag :)

Kommentarer

Anonym sa…
Må julen bli fin
og gi ro i sinnet.
La alle problemer
bli små og forsvinne.
La dagene som kommer
bli gode og fine.
God jul til deg og dine!

Christmas Must be nice
and provide peace of mind.
Let all the problems
become smaller and disappear.
Let the days to come
be good and fine.
Merry Christmas to you and yours!
jeg er innen for å ønske dere en rikitg god jul:):)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.