Gå til hovedinnhold

En rosa monsterbukse

Endelig er monsterbuksa utlevert til mottaker, og da kan jeg publisere den her :) Den er strikket i størrelse 6 år - men med ganske lange bein, så den kan nok brukes neste vinter også...
Det var ikke lett for min 6-årige GUTT, og ta på seg en rosa bukse... den gikk lynraskt av etter fotoshoot'en ;)
Jeg har brukt Nøstebarns 3-tråds merinoull på denne, og pinnenr. 3,5
Mønster: eget
Jeg leverer denne buksa på utfordringen hos Pinnekroken - noe som varmer.

Kommentarer

Audhild sa…
Jammen allsidig du:-) Buksa var knallsøt - mottaker blir nok glad for den. PS: syns jeg kan høre protestene fra modellen ja....

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.