Gå til hovedinnhold

To herrekort

I helga var jeg på Papirfesten i Stavanger. En kjempekoselig helg med mye kreativitet og lite søvn...

Hentet inspirasjon hos Kari på North Star Stamps, og fikk laget en del herrekort. Det er sååå vanskelig å lage fine herrekort, men disse likte jeg så godt! Her er to av kortene jeg laget:
Kommentarer

kjempeflotte kort :)endeligt har der kommet noen bilder som kan brukes til mann og gutt :):)
Knallstilig!! Kor du har kjøpt dei tekststempla? Bileta,- er det bilete du har printa ut frå nettet? Har ein del kameratar eg kan bruke traktorkort til, ser du. ;)
Stilige kort begge to:)
Sivic sa…
Blir nok noen traktorkort fra meg også etterhvert : )
Måtte jo shoppe litt hos Kari jeg også......

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.