Gå til hovedinnhold

To gode kollegaer

Her er en LO jeg laget for en stund siden. Det er meg og en god kollega på studietur i Praha i fjor høst. Vi koste oss masse, og hadde mange stopp underveis på shoppingen ;)

Kommentarer

Anonym sa…
Koselig LO! "jenter på tur" kan fort bli bra:))
-Unen sammenligning.. men -Har nettopp bestilt "jentetur" til London i desember: min datter på 11 år, min mor på 74 år og jeg:) kan bli bra d og:)
Ha en fin lørdagskveld videre:)
Go klem, Tove
Anonym sa…
UTEN sammenligning.....:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.