Gå til hovedinnhold

Har scrappet meg selv...

Laget en LO med bilde av meg selv da jeg var på Papirfesten for noen helger siden. Alltid vanskelig å scrappe seg selv, men litt lettere når bildet er fra da jeg var liten ;)

Kommentarer

UlrikaT sa…
Jag er helt enig om att det er vanskeligt att scrappa seg selv men her har du lykkats bra! Stiligt med sirkeln og lekkert pyntad!
Klem/
Ulrika

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.