Gå til hovedinnhold

Handlenett og etui

For 2 uker siden hadde mormor bursdag. Jeg laget et handlenett til henne og fylte det med handlevarer fra Rema 1000 :) Alt fra godteri til håndsåpe. Hun ble veldig godt fornøyd ;)

Her er det hjemmelagede handlenettet:


I handlenettet hadde jeg også en del kleenex og dette hjemmelagede Kleenex-etuiet :)

Følg med i morgen - da kommer det en ny utfordring på Scrappekammeret! Og jeg gleder meg MASSE til jeg endelig får publisere bidragene mine ;)

Kommentarer

Cathrin sa…
For en koselig gave å få, bestemødre har jo som regel alt de trenger av ting og tang så da var jo et hjemmelaget handlenett med matvarer kjempesmart. Skjønner godt hun ble veldig glad, er veldig koselig å få hjemmelagede gaver også.
Ønsker deg en flott uke! :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

Dortegenser

Ja nå har det blitt enda et plagg til meg selv... denne gangen en dortegenser :) Samme garnet som på jakken jeg nettopp strikket - hadde så mye igjen at det nok kan bli enda en genser til...

Den er allerede tatt i bruk, så derfor er den litt "formete"... Myk og god - og ikke minst VARM!