Gå til hovedinnhold

Kleenex etui og oreo kaker

Jeg prøver fortsatt å bli venn med symaskinen... Har her prøvd med på to Kleenex-etuier. Blir nok flere av disse ;)


Og på lørdag laget jeg og prinsessa disse kjempegode Oreo-cupcakes'ene :) Jeg ville prøve ut den kremen som står i denne oppskriften. Den ble veldig god, men ble nok litt mye syns jeg.... neste gang lager jeg dem uten.

Kommentarer

UlrikaT sa…
Så allsidig du är! Jag skäms för att erkänna att min symaskin blir bara brukt på papper..
Dom cupcaksen såg ju bara för goda ut!
kram/
Ulrika
ska sei du e en multikunstner:) kjempefine klinex etui,og dei kakene så herlige og mettande ud :)snakkes snart ,nimme sg fort mandagstreff nå :)
Grethe sa…
Du er bare så kreativ! Skulle gjerne vært venner med symaskinen min selv, men enn så lenge får den klare seg med å sy i papir...

Kjempeflotte etui. Og veeeldig fristende cupcakes!
Bente sa…
Så smarte etuier! Utrolig praktisk!
Kakene ser kjempedeilige ut. Jeg skjønner at kremen kanskje ble litt over the top, men det ser i alle fall fristende ut!
Laila sa…
Så smarte kleenexetuier, og de kakene så aldeles nydelige ut. :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.