Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret!

Ja nå har vi en kjempekjekk utfordring på Scrappekammeret - oppgaven er nemlig å lifte!!! Du kan finne hva du vil i bloggene til oss Kammerpiker, og så lifte det du finner og liker ;)
Supert, hva? BLI MED!!!

Jeg har laget denne LO'en:

Og her er noen flere detaljer:


Jeg har liftet en LO av Ingrid:


Kommentarer

-Sanna- sa…
Du er kjempego' på dette, Anette.
Utrolig stilig!
Klem...
Miriam sa…
Spennende, gleder oss til å se bidraget ditt :)

Nye utfordringer kommer foreløpig ut på onsdager og varer fra 2-4 uker alt etter tema. Noen ganger kommer vi til å kjøre to utfordinger samtidig. Er bare å følge med på bloggen så dukker det plutselig opp :)
Kjerstin sa…
Veldig bra lift og herlig LO - digga fargene og gøye bilder/tema :)

Da har jeg lifta deg :D Ta en tur innom og se hva du synes ;)

Ha ei fortsatt fin uke!
Klem!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)