Gå til hovedinnhold

Vinner av RAK'en min

Nå har jeg brukt random.org og trukket en vinner av RAK'en jeg hadde i forbindelse med bloghop'en på Scrappekammeret.

Og den heldige vinneren ble nr.10, og det er:

LISE!!!


Gratulerer så mye Lise!
Send meg navn og adresse innen lørdag 26.februar - så skal jeg sende deg en kosepakke i posten ;)


Kommentarer

RoseSommer sa…
Ååå, da var hun heldig!
Ha en fortsatt fin scrappeuke.
lise sa…
oj så gøy!!! morsom overaskelse:) har vært lite blogging på meg så jeg har ikke sett dette før... tusen takk,skikkelig gøy!!!

ønsker deg en flott dag!!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)