Gå til hovedinnhold

2 kort + nytt på kammeret

Har to kort som jeg laget i helga. Det gikk i blått denne gangen ;)
Og så har vi fått en ny kammerpike på Scrappekammeret! Dette er Ulrika - les mer om henne på Scrappekammeret! Hun lager kjempeflotte LO'er i sterke farger ;) Velkommen skal du være Ulrika! Gleder meg til å se hva du tryller fram ;)

Kommentarer

Stilig kort med flott tekst. Lekre puncher du har brukt. Motivet med musa som seiler på en bok var helt herlig for en bokorm som meg. :)

Klem, Trine :)
Gro sa…
Utrolig lekkert kort i herlige farger!
Ha en strålende kveld.

Klem, Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)