Gå til hovedinnhold

Jentekort

Var på stortreff på lørdag, og da laget jeg blant annet dette roooosa jentekortet :) Har malt med Promarkers, og har en del glitter på og glitterark ;)
Håper mottaker blir fornøyd ;)


Deltar med dette kortet på utfordringene:
- Kort o Mania: blomster (14.11) - trukket
- Sukkersøtt: lag noe til en du er glad i (11.11) - trukket

Kommentarer

nydeligt:) ja dette rosa kortet må jo bare motakeren digge:):) herligt var det:)
Pinklady 68 sa…
Et nyydelig rosa bursdagskort!!
Må jo bare falle i smak dette kortet...girly og flott:-)

Ha en fin vinterdag! Klem Laila.
bestevenn sa…
Sikkert et veldig koselig kort for mottakeren. Flott kort du har laget. Tusen takk for at du deltar på utfordringen til Kort o Mania.
-Sanna- sa…
Rosa og koselig.
Kjekt å se annet enn julekort...
Wenche sa…
Ååå så herlig rooosa jentekort, Anette!! Flott og enkelt - akkurat passe for ei på ett år!!! Et artig motiv du har valgt ;D
Tusen takk for at du deltar hos Sukkersött!!
Klemmer, Wenche :0)
Heidi sa…
Så herlig!
Nydelig pynt og motiv:)
Ha en fin kveld, klem:)
Linda S. L sa…
søtt kort du har laget :D takk for at du deltar hos kort o mania :D klem fra Linda S. L

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)