Gå til hovedinnhold

Et brunt julekort ;)

Har laget et brunt julekort :) Vanskelig å se hele teksten "Julehilsen" her, men når en åpner kortet, så må sløyfen løsnens, og da ser du hele teksten fint ;)
Motivet er embosset.
Har også med et detaljebilde nedenfor :)


Kommentarer

-Sanna- sa…
Stilig med brunt julekort.
Jeg har også rotet litt rundt med andre farger på julekort i det siste.
Kan bli ganske effektfullt !
Kort og Søm sa…
Kjempe fint julekort! :O)
Heidi sa…
Et nydelig brunt julekort!
Lekre farger:)
Herlig motiv og nydelig pyntet.
Ha en fin dag, klem:)
Guro sa…
Nydelig julekort du har laget, brunt er kjempefint!!!
Morsom effekt med kun bazzil og pynt :)
Klem Guro

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)