Gå til hovedinnhold

Snømann LO

Har laget en LO i lettersize - liker dette formatet bare mer og mer ;) Det er bilder fra i vinter, når det var masssse snø her :) Mannen skulle ut å måke snø fra altanen, men endte opp med å lage en stor snømann - han koste seg veldig ;)Et nærbilde av tittelen som er utklippet filt ;)

Kommentarer

Toi9 sa…
Veldig fin LO!!
Så fint med blonderen synes jeg,
(som er så himla svak for det,hihi)
Veldig fint pynta med snøstjerne stickersene.
Fine bokstaver har du også laga!!

Ønsker deg en fin søndagskveld :)
Klem Toini
Anette sa…
Snøstjernene er ikke stickers, men embosset stempelmotiv ;)
Anonym sa…
Knall-fin LO! -Ha ha -menn blir som barn igjen med litt snø.. -og alt for å slippe måkinga? :) Flotte snøkrystaller!
Likte veldig godt det te-lys kortet ditt under her også -skikkelig flott!
Takker og for koselig kommentar hos meg:)
Go klem
Dette var en flott LO, snømenn er såvisst ikke bare gøy for barna =)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)