Gå til hovedinnhold

Et snurrekort

Har prøvd å lage meg et snurrekort. Når jeg snur kortet til hver av sidene, så ruller prinsessa fra side til side. 5-åringen min har lekt litt med det, og han syns det var velig kjekt! Men han sa at jeg skulle heller hatt en fotball som snurret, for det hadde passet bedre ;)Dette kortet er nok et bidrag til Skissebodens skisse #5 ;)

Kommentarer

Unknown sa…
Hehe artig :D kansje man skulle prøve seg på noe slikt.

Var i alle fall herlig rosa!
Kari sa…
Så stilig med prinsessen som flytter seg! Herlige farger også!
pia iris sa…
for en herlig løsning på skissa, og en flott snurreprinsesse.
takk for at du deltar enda en gang hos skisseboden. klem pia
Trine Lise sa…
Du er en reser asså :)
Og vi blir like glad for alle dinne herlige kreasjoner.
Denne ble kjempe morsom :)
Takk for nok et flott bidrag til Skisseboden.
-klem-
Herlig kort... Morsomt med flytting av motivet! Takk for at du deltar hos Skisseboden!

God helg!
Klem fra Gøril

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)