Gå til hovedinnhold

Et rødt bursdags kort

Et rødt bursdagskort herfra :)
Har nok en gang malt med H2O-malingen min. Satt en kveld og malte opp noen stempelmotiv slik at det går raskere å lage kort av og til ;) Da er liksom alt klart ;)

Digi-stamp fra Scrappyfairy
Dette kortet er mitt andre bidrag til "Vi vil se rødt"-utfordringen hos Thats just so cute.

Kommentarer

Unknown sa…
lur ide :D gjør det samme selv :)

Veldig søtt kort :)

klem

Carina
Asil sa…
Smart å gjøre klart endel stempeltrykk, så slipper man å begynne helt fra scratch! Nydelig fargelegging og hjertene var supersøte!

Takk for at du deltar! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.