Gå til hovedinnhold

Et sjiraffkort ;)

Har aldri laget et sjiraffkort... Men en gang må jo være den første :)


Her er et nærbilde av motivet, malt med H2O-maling. Tar fortsatt veldig gjerne i mot tips til hvordan jeg bedre kan fargelegge ;)

Dette kortet et er mitt bidrag nr. en til skisseutfordringen hos Skisseboden.

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Så fint,
helt nydelig den giraffen!
Klem fredrikke :O)
Unknown sa…
Herlig! Har den andre giraffen av dette merket, må si at tolmodigheten er veldig liten når det gjelder å fargelegge.. så jeg har aldri fått til å lage giraffkort!
Trine Lise sa…
Du kan fint lage flere giraff kort, det ble kjempefint. Takk for at du deltar hos Skisseboden. -klem-
No.15 sa…
Så søt giraff! Fint kort :)

Klem
pia iris sa…
for et herlig kort. morsomt med det giraffbåndet, og stempelet var nå kjempefint malt syns jeg.
takk for at du deltar hos skisseboden. ha en flott dag. klem pia

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)