Gå til hovedinnhold

En digital LO

Jeg har laget en digital LO - begynner å bli en liten stund siden sist. Begynte på denne i går kveld, men fikk nesten ikke gjort noe, for pc'en måtte gjennomgå litt diskfragmentering. Nå i kveld har det gått litt lettere, eller raskere ;)


LO'en er mitt bidrag til skisse #3 hos Skisseboden.
Credit: Storeide, C.Stephens, D.Young

Kommentarer

så stilig LO:) ønsker deg en god tur til helga,må kose dere skikkeligt:) jeg skal ha ett scrappetreff her på torsdag kl 1100-1415. du er velkommen opp vis du vil komme:)
Gry-Beate sa…
Du er så flink til å lage disse Lo ene!!!

;0)Gry-Beate
-Sanna- sa…
Enkel og stilfull.
Har aldri prøvd meg på det der...
Iselin sa…
Kjempe flott LO.
Kan eg låne oppsette? :)
Guro sa…
Nydelig Anette!!! Herlig bakgrunn på denne skissen, liker detaljene dine veldig godt :-)
Herlig bilde av sønnen din!
Klem Guro
Linda W sa…
Herlig bidrag til skisseboden, flott løsnig på skissa. du er flink med disse digi loene...
Takk for at du deltar, klem linda:)
pia iris sa…
den var kjempestilig, og et herlig bilde.
takk for at du deltar hos skisseboden. klem pia

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)