Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret - Forelskelse

Endelig en ny utfordring hos Scrappekammeret!! Denne gangen er det Kammerpikenes ord: FORELSKELSE!! En herlig utfordring, spør du meg, og her er mitt DT-bidrag:


En LO hvor jeg har brukt et sommerfugl-stempel fra Crafts individual som bakgrunn. LO'en har bilde fra da svogeren min giftet seg, hvor sønnen min var brudesvenn :) Digger dette bildet ;)

Noen detaljer

Kommentarer

Pinklady 68 sa…
En romantisk og flott LO, Anette! Perfekt til utfordringen:-) nydelig DT jobb!

Ha en fin og kreativ uke! Klem Laila.
Herlig utfordring synes jeg også. :) Dette var en nydelig LO. Ser nesten ut som det er et stort og et lite brudepar, så vakkert bilde. Gleder meg til å prøve meg på denne utfordringen.

Ha ei fin uke!

Klem, Trine :)
Yvonne sa…
Den er så flott denne LO'en din Anette! Og det stempelet ditt er råstilig! Lurer på om jeg ikke må shoppe litt hos Crafty gitt...
Ha en strålende uke!
Klem
Lisa Synøve sa…
nydelig !!
det sommerfugl stemplet var kjempefint !
Kort og Søm sa…
Ja, nydelig! :O)
Klem Fredrikke
Ingrid sa…
Nydelig LO! Passer så godt til bildet og temaet at den er enkel og ren!! Digger bruken av stempel!
Guro sa…
Denne er bare nydelig Anette! Liker utrolig godt måten du bruker stempelet :-)
Vakker!!!
Klem Guro
Merethe sa…
Så herlig og romatisk LO. Det var kjempestilig med de sommerfuglene som bakgrunn.
Marie sa…
Så kreativ bruk av det stempelet :-) Utrolig flott!
og takk for hyggelig kommentar i bloggen min ;-) moro med litt blogghopping innimellom :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)