Gå til hovedinnhold

To nye kort

Her er to nye kort jeg har laget den siste tiden. Dette er et bittelite forsøk på noe i retning vintage.... men det er ikke en stil jeg behersker, så det innholder visst bare noen vintage-elementer :) Men men, koselig var det iallfall å lage det :)Dette er et kort jeg har laget til en utfordring hos StampArtic. Det var en skisse vi skulle jobbe med. Ser at motivet ble litt lite tydelig her på bildet... Motivet er stemplet og embosset.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.