Gå til hovedinnhold

Konfirmant og bryllup

Har laget to kort til. Det første her passer til en konfirmant. Motivet er sprayet med glimmermist, men det kan du ikke se på bildet. Blomsten er kuttet ut med spellbinders og med en charms oppå. De tre prikkene i hvert hjørne er raindrops, og det samme er midten på blomsten ;)


Begge disse kortene er bidrag til en skisse hos Sketchy Colors. Det første kortet følger skissa ganske slavisk. Men det andre kortet her er noe friere... Får håpe det blir godkjent ;)

Kommentarer

Ida sa…
Hei!
Jeg vant forrige utfordring hos Scrappekammeret, gave fra Simon say stamp. Kan hende jeg knota litt, men klarte ikke å fullføre bestilling uten betaling.
Derfor er det vel enklere at dere sender en mail. Jeg ønsker meg Wiff of Joy, UM rubber Stamp, Comfirmand Melinda e087.

Hilsen Ida
Kari sa…
Så flotte kort du lager Anette! Bare lurer på hvordan du får glimmermisten til å bli bare inne i motivet, blir en maskeringsjobb da eller? Og går det ikke mye mist? Veldig stilig i alle fall.

Herlig det bryllupskortet også!

Ha en flott dag!
Klem Kari
Marianne sa…
Så lekre og elegante kort du har laget!
Klart de er godkjente begge to!
Tusen takk for at du deltar hos Sketchy Colors, og lykke til.

Klem, Marianne:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)