Gå til hovedinnhold

Tall ATC

Jeg har laget en digital atc, med tema: TALL. Det er Art Pieces som har utfordring #10 denne uka. Måtte jo selvsagt delta igjen :) Har levert til hver eneste oppgave hos dem siden de startet!! (nesten 1,5 år) Ganske stolt av meg selv ;)
Det ble ganske mange ulike tall-elementer her :) Og så syns jeg at fargen er sååå lekker ;)
Credit: Club Scrap Digital

Kommentarer

Lenas kort sa…
Flott atc :-) Ha en fin helg :-)
Benedicte sa…
så flott atc du har laget.
ha en god helg.
klem ;-)
Pinklady 68 sa…
Stilig ATC...lekker farge, ja:-)

Ha en fin lørdag! KLem Laila.
Denne var kjempestilig. :) Fargen var kjempefin. Har aldri laget slike ATCer.

Ha ei super helg!

Klem, Trine :)
Rika sa…
Beautiful ATC!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)