Gå til hovedinnhold

Konvolutt-kort

Jeg har prøvd meg på et konvoluttkort ;)
Har brukt tekst-stempel fra Kreativ Hobby, diverse blader og blomster og et gratulerer-stempel fra Elsi. Hele kortet er sprayet med glimmermist til slutt.I kortet inni er det plass til penger eller et gavekort, samt en hilsen.

Dette kortet er et bidrag til en utfordring hos Kreativ Hobby.

Kommentarer

Så stilig og kjempeflott bursdags-konvoluttkort! :)Litt høstlig, slo det meg, med det rød-oransje løvet! Lekre blomsterdetaljer! Så flott tekst-stempel. Herlig!!

Så flott at du fant nytte av konvoluttkort-tutorialen! :D Blir det ett til av denne sorten, av den andre papirdelen? ;)

Ha en super fredag og GOD HELG - når den tid kommer!
Klemmer, Hege
Pinklady 68 sa…
Flott konvoluttkort, Anette!
Så koselig stempel og fint kort med pengelomme inni også:-)

Ha en riktig god helg! Klem Laila.
Yvonne sa…
Utrolig stilig! Digger den remsa (eller hva jeg skal kalle det) til penger/gavekort, en veldig lur idè!
Ha en super helg, Anette!
Klem

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)