Gå til hovedinnhold

Mitt stjernetegn ;)

Art Pieces har utfordring #3: Mitt stjernetegn.
Jeg har laget en digital atc, hvor jeg har brukt et bilde fra flickr og tekst fra ulike steder. Teksten er punkter som beskriver steinbukker ;) Så kan du selv vurdere om du mener de passer til deg!! (dersom du er steinbukk da ;))

Kommentarer

Benedicte sa…
så flott atc du har laget.

hvor er det du finner alle bildene og elementene du bruker på de digitale prosjektene dine?

klem fra Benedicte
Gry-Beate sa…
Denne var jo kjempe tøff!!
Anne C sa…
Så utrolig flott denne var!!
Anonym sa…
Kjempe flott! Kjenner meg igjen på nesten samtlige punkter! Er steinbukk selv!:D
Flink du er med digi. Denne var kjempefin!!

Takk for at du deltar :)

KLEM
Tøff ATC! Flotte farger:)
Takk for at du deltar!

Klem, Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)